+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
1 den 5´e kadar. Toplam 6 Sayfa bulundu

New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK

YERLİ FİLMLER de ve  AKSİYON - MACERA Forumumuzda Bulunan  New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK izle Konususundasınız.movieizle nette farkıyla dizi izle

Bu konular arama yapılıyor   New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLKonline izle divx izleNew York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK filmini online izle yada seyret Tür :Aksiyon / Dram Gösterim Tarihi :5 Kasım 2010 Yönetmen :Mahsun Kırmızıgül Senaryo :Mahsun Kırmızıgül Yapım :2010, Türkiye / ABD , 110 dk. Oyuncular : Mahsun Kırmızıgül,Mustafa Sandal,Haluk Bilginer,Zafer Ergin,Hüseyin Avni Danyal,Murat Ünalmış,Gina Gershon,Robert Patrick,Danny Glover,Salih Kalyon Kırmızı New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK indirmeden izle tek link indir New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK seyret New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK bedava izle divx kalitesinde izle New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK filmini izle full online izle New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK konusu izle

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar Mesajlar
    257

Standart New York'ta Bes Minare - 2010 - Tamamı Türkçe - Online İzle - NETTE İLK

Tür :Aksiyon / Dram
    Gösterim Tarihi :5 Kasım 2010
    Yönetmen :Mahsun Kırmızıgül
    Senaryo :Mahsun Kırmızıgül
    Yapım :2010, Türkiye / ABD , 110 dk.

Oyuncular :
    Mahsun Kırmızıgül,Mustafa Sandal,Haluk Bilginer,Zafer Ergin,Hüseyin Avni Danyal,Murat Ünalmış,Gina Gershon,Robert Patrick,Danny Glover,Salih Kalyon

Kırmızı bültenle aranan ve ismi fenomene dönüşen radikal dinci bir örgütün lideri Deccal kod adlı suçlunun Amerika’da yakalandığı bilgisi gelir. Teşkilatın en başarılı iki polisi Amerika’ya suçluyu teslim almaya giderler. Bundan sonrası kolay gibi görünür ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İstanbul, New York, Bitlis üçgeninde geçen hikaye, yakın dönemin Türkiye’sini sorgularken, 11 Eylül sonrası Amerika ve dünyanın İslam ile olan paranoyasının altını çizecektir.

DivxStage Üzerinden İzle..

MovShare Üzerinden İzle..

NovaMov Üzerinden İzle..

Nov 2010
    Mesajlar Mesajlar
    2,291

emeklerine sağlık

**(`'·.¸ (`'·.¸*¤* ¸.·'´) ¸.·'´)**
    **=------ BeşiktAşşşK -----=**
    **(¸.·'´ (¸.·'´*¤* `'·.¸) `'·.¸

Mar 2011
    Mesajlar Mesajlar
    4

teşekürler..

Mar 2011
    Mesajlar Mesajlar
    43

Çok beğendim oyunculuk,senaryo herşey güzeldi...Bir adam kendini bu kadar nasıl eğitip geliştirebilir hala inanamıyorum Beyaz Melek,Güneşi Gördüm şimdide bu bundan yıllarönce bu oğlan türkücüyken biri bana bu filmleri yapacak bu adam deseydi kahkalarla gülerdim doğrusu umarım oyunculuğunuda geliştirir tam olur :-) HAla birilerimi mi var arkasında diye düşünüyorum doğrusu hani sadece oynasa yada yönetse eyvallah ta adam birde senaryoyu yazıyor ya :-)

Emeğine,ellerine sağlık teşekkürler...

Aug 2010
    Mesajlar Mesajlar
    20

Elinize saglik, cok güzel ve hareketli bir film olaylara farkli bir bakis acisi getirmis tek bir kusuru var seslendirme bu konuda bizimkilerin biraz daha calismalari gerek tesekkürler.

saygilar,ra1010

+ Konu Cevaplama Paneli

Tags for this Thread