+ Konu Cevaplama Paneli
1 den 3´e kadar. Toplam 3 Sayfa bulundu

Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış

TÜM İÇERİĞİMİZ de ve  DIZI FILM VE REKLAM MUZIKLERI Forumumuzda Bulunan  Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış izle Konususundasınız.movieizle nette farkıyla dizi izle

Bu konular arama yapılıyor   Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmışonline izle divx izleAdını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış filmini online izle yada seyret Sanki bedenimde sığıntı yüreğim. Koparılmış unutulmamış viran düşlerim. Yenilmedim hala ümidim var. Sözleri buysa susmayı yeğlerim. Yüreğinin en ücra köşesine al beni sakla. Beni orada çocuk sarıp sarmala. Kilidini sal uzaklara. Bulunmasın bir daha. Esaretin böylesi mahbul anlasana. Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış indirmeden izle tek link indir Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış seyret Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış bedava izle divx kalitesinde izle Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış filmini izle full online izle Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış konusu izle

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar Mesajlar
    2,291

Standart Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış

Sanki bedenimde sığıntı yüreğim.
    Koparılmış unutulmamış viran düşlerim.
    Yenilmedim hala ümidim var.
    Sözleri buysa susmayı yeğlerim.

Yüreğinin en ücra köşesine al beni sakla.
    Beni orada çocuk sarıp sarmala.
    Kilidini sal uzaklara.
    Bulunmasın bir daha.
    Esaretin böylesi mahbul anlasana.

Yüreğinin en ücra köşesine al beni sakla.
    Beni orada çocuk sarıp sarmala.
    Kilidini sal uzaklara.
    Bulunmasın bir daha.
    Esaretin böylesi mahbul anlasana.

feriha,koydum,5bölümde,bedenimde,sığıntı,yüreğim,k oparılmış,Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış unutulmamış,Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış unutulmamış viran düşlerim şarkısı sözleri video izle,Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim Koparılmış,Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim mp3,Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim indir,Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim sözleri,Adını Feriha Koydum 5.bölümde çalan şarkı Sanki bedenimde sığıntı yüreğim dinle,

**(`'·.¸ (`'·.¸*¤* ¸.·'´) ¸.·'´)**
    **=------ BeşiktAşşşK -----=**
    **(¸.·'´ (¸.·'´*¤* `'·.¸) `'·.¸

Nov 2010
    Mesajlar Mesajlar
    2,291

güncel....

Nov 2010
    Mesajlar Mesajlar
    2,291

Standart adını feriha koydum yüreğinin en ücra kösesiyle al beni şarkısı mp3

güncel....

+ Konu Cevaplama Paneli

Tags for this Thread