+ Konu Cevaplama Paneli
1 den 2´e kadar. Toplam 2 Sayfa bulundu

Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul

TÜM İÇERİĞİMİZ de ve  DIZI FILM VE REKLAM MUZIKLERI Forumumuzda Bulunan  Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul izle Konususundasınız.movieizle nette farkıyla dizi izle

Bu konular arama yapılıyor   Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sulonline izle divx izleFatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul filmini online izle yada seyret Fatmagül ve Kerim yeni bir aşka yelken açarken, birlikte yemeğe çıkarlar.28 Nisan Parşembe günü yayınlanacak bölümde birlikte çıktıkları yemekte Fatmagül “Evlerinin Önü Mersin” türküsünü seslendiriyor.. Evlerinin önü Mersin Türküsünün sözleri Evlerinin önü mersin Ah sular içmem gadınım tersin Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul indirmeden izle tek link indir Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul seyret Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul bedava izle divx kalitesinde izle Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul filmini izle full online izle Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul konusu izle

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar Mesajlar
    2,291

Standart Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü evlerinin önü mersin Ah sul

Fatmagül ve Kerim yeni bir aşka yelken açarken, birlikte yemeğe çıkarlar.28 Nisan Parşembe günü yayınlanacak bölümde birlikte çıktıkları yemekte Fatmagül “Evlerinin Önü Mersin” türküsünü seslendiriyor..

Evlerinin önü Mersin Türküsünün sözleri

Evlerinin önü mersin
    Ah sular içmem gadınım tersin tersin
    Mevlâ’m seni bana versin
    Al hançerini kadınım vur ben öleyim
    Ah kapınızda bi danem, kul ben olayım
    Evlerinin önü susam
    Ah su bulsam da gadınım çevremi yuğsam
    Açsam yüzünü baksam dursam
    Al hançerini kadınım vur ben öleyim
    Ah kapınızda bi danem, kul ben olayım

[jw]http://cdnl.siz.net/videos/4/7/e/47e43/video.mp4[/jw]

fatmagülün,32bölümde,söylediği,evlerinin,mersin,Fa tmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği türkü,Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün söylediği şarkı,28 nisan fatmagül'ün suçu ne evlerinin önü mersin,Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde çalan şarkı evlerinin önü mersin,fatmagül evlerinin önü mersin,fatmagülün sesinden evlerinin önü mersin,28 nisan fatmagülün sesinden evlerinin önü mersin,Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagülün yemekte söylediği türkü evlerinin önü mersin,Fatmagül'ün Suçu ne 32.bölümde fatmagül ve kerim söylediği türkü evlerinin önü mersin,Evlerinin önü mersin ,Ah sular içmem gadınım tersin tersin, Mevlâ’m seni bana versin,Al hançerini kadınım vur ben öleyim, Ah kapınızda bi danem, kul ben olayım,Evlerinin önü susam, Ah su bulsam da gadınım çevremi yuğsam, Açsam yüzünü baksam dursam,28 nisan fatmagül türkü, evlerinin önü mersin türkü sözü, fatmagül evlerinin önü mersin, fatmagülün suçu ne mersin türküsü, kerim evlerinin önü mersin türküsü dinle,

**(`'·.¸ (`'·.¸*¤* ¸.·'´) ¸.·'´)**
    **=------ BeşiktAşşşK -----=**
    **(¸.·'´ (¸.·'´*¤* `'·.¸) `'·.¸

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar Mesajlar
    2,291

Standart 28 nisan fatmagülün sesinden evlerinin önü mersin

güncel.....

**(`'·.¸ (`'·.¸*¤* ¸.·'´) ¸.·'´)**
    **=------ BeşiktAşşşK -----=**
    **(¸.·'´ (¸.·'´*¤* `'·.¸) `'·.¸