Conversation Between V.Hugo and ödemisli

3 Ziyaretci Mesajı

1. dizileri yapiyormusun yapayimmi birde muhtesem yuzyili eklemiyoruz artik sikyate olmus birde ferihayi
  2. kardesim son durumlari bilyiorsun bu sopa yuzunden nerdeyse takildik kaldik senin fikrin varmi diye soracaktim ne yapabilirz diye dusunceni ogrenmek istedim bana yazarmisin kendien iyi bak oldumu ben gece ise gidecegim zaten kalsam bile ekleme yapamiycagim zaten link yok hic sen bana acil yaz en kisa zamanda neler yapabilirz diye
  3. serkancim dizileri yapiyormusun
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 3 of 3

www.movieizle.com daki videolar internet ortamında yayın yapan diğer video sitelerinden alıntıdır. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, odemisli.sinemanette@live.de mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenerek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır