+ Konu Cevaplama Paneli
1 den 3´e kadar. Toplam 3 Sayfa bulundu
Like Tree3Likes
  • 3 Post By ödemisli

dıkkat dıkkat dıkkat okuyun

TÜM İÇERİĞİMİZ de ve  YARDIM VE DUYURULAR Forumumuzda Bulunan  dıkkat dıkkat dıkkat okuyun izle Konususundasınız.movieizle nette farkıyla dizi izle

Bu konular arama yapılıyor   dıkkat dıkkat dıkkat okuyunonline izle divx izledıkkat dıkkat dıkkat okuyun filmini online izle yada seyret arkadaslar bu duyuruyu kacinci sefer aciyorum bende unuttum artik malum gece ay larda sopa olayi yuzunden bir cok upload yeri iceriklerini silmis ve yuklemeleri kapatmisti bunun ardinda divxstage novamov videoweed ve movshre olsun divx yerlerinin hepsi ilk etapta dıkkat dıkkat dıkkat okuyun indirmeden izle tek link indir dıkkat dıkkat dıkkat okuyun seyret dıkkat dıkkat dıkkat okuyun bedava izle divx kalitesinde izle dıkkat dıkkat dıkkat okuyun filmini izle full online izle dıkkat dıkkat dıkkat okuyun konusu izle

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar Mesajlar
    1,427

Standart dıkkat dıkkat dıkkat okuyun

arkadaslar bu duyuruyu kacinci sefer aciyorum bende unuttum artik malum gece ay larda sopa olayi yuzunden bir cok upload yeri iceriklerini silmis ve yuklemeleri kapatmisti bunun ardinda divxstage novamov videoweed ve movshre olsun divx yerlerinin hepsi ilk etapta 300 mb den buyuk ne varsa sildi daha sonra hespalrdaki herseyi sildiler su anda daha once yazilarimda dedigim gibi ayin 10 nunda acilacagini yaziyordu bu sitelerde ama bugun tarihi ayin 13 ne atmislar son durum bunun yaninda sopanin disinda yeni bir yasa cikmak uzere acta isimli bir avrupayi kaplayan bir duzenleme cikarilmaya calisiylior size verecegim adresten tepkinizi imzanizi yollayarakj bu olayi tepki gosterebilirsiniz adres bu Avaaz - Dünya eylemde evet gelelim bundan sonra ne olacagini egerki bu duzenlemeler ciktigi taktirda butun internet alemindeki torent olmak uzere butun sitelerin sonu demektir su an icin sadece bekleyip gormekten baska bir care yok zaman ne getirecek bizlerde bilmiyoruz su anda ama gidisat hic iyi degil su anda ayrica dedigim gibi su anda sitlerimizdeki butun film ve diziler silinmis durumda sadece portallardaki filmler calisiyor su anda yapacak birsey yok bekliyecegiz artik ayrica lutfen bu yazilarimi okuyun sonra ne oldu diye devamli soru geliyor yapacak birsey yok su anda
    kalpak22, nurhak and Hakan_90Turk like this.
    her dizi ve filme lutfen yorum yapalimki sitemiz daha iyi duruma gelsin arkadaslar yeni sitemizi yorumlarinizi bekliyioruz

Sep 2010
    Mesajlar Mesajlar
    24

okuyan yok galiba ama bu işin böyle olacagı belliydi vip sistemde sorunlar çözülürse geçilmeli bence

Dec 2011
    Mesajlar Mesajlar
    11

Puffff Hiç iyi olmadı Bu!

+ Konu Cevaplama Paneli